Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
Sluiten

Villa's in Denia - Pagina 1.

Deze accommodatie is meerdere malen gepubliceerd op deze website tegen verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal personen dat in de accommodatie zal verblijven.
Hieronder vindt u de alternatieven van deze accommodatie.

Vakantie in Denia

Vakantiehuizen in Denia

Denia is een zonovergoten populaire havenstad met een klein stadsgevoel, gelegen aan de Costa Blanca in de Comunidad Valenciana in Spanje, aan de noordkust van de provincie Alicante, recht tegenover het eiland Ibiza, dat met de veerboten vanuit de haven van Denia´ kan worden bereikt. Denia is de hoofdstad van het district Marina Alta. De luchthavens van Valencia en Alicante liggen beide op ongeveer 100 km afstand van Denia. Denia heeft een prachtige jachthaven en een middeleeuws kasteel met uitzicht op de stad en de zee. Denia biedt verschillende woonwijken waar u luxe vakantiewoningen kunt vinden: villa's, huizen en appartementen.

Denia - Costa Blanca - Spanje

Denia heeft een oppervlakte van 66,2 vierkante kilometer en heeft een prachtige lange, met strand bedekte kustlijn, met een indrukwekkende lengte van 20 kilometer, die begint in Las Marinas (of Les Marines) en eindigt in Las Rotas (of Les Rotes). Denia telt vier verschillende gebieden: Las Rotas met zijn fantastische rotskust, natuurreservaat Montgó Las Marinas met zijn kilometerslange stranden en het centrum van Denia. De volgende dorpen maken ook deel uit van het district Denia: La Jara (een dorp net ten noorden van Denia), Jesús Pobre (een dorp ten westen van Denia, achter de berg Montgó ) en La Pedrera (gelegen tegen de hellingen van de berg Montgó).

Algemene informatie over Denia

Terwijl druivenluizen aan het begin van de 20e eeuw een grote economische en demografische ondergang veroorzaakten (ook wel bekend als de rozijnencrisis), had de toeristische bloei van de jaren '60 precies het tegenovergestelde effect, waardoor een demografische en economische ommekeer ontstond. De bevolkingscijfers stegen van 12.185 inwoners in 1960 tot 30.693 in 2000 en 41.591 in 2006. Halverwege 2007 was het aantal inwoners al gestegen tot bijna 45.000! Vanaf 1960 is het toerisme de belangrijkste economische motor van Denia geworden, terwijl de industrieën verdwijnen en de verstedelijking in een stroomversnelling raakt. Sindsdien heeft Denia zich ook ontwikkeld tot een belangrijke stad en havengebied voor de buurt en de Costa Blanca. Naast het feit dat het een belangrijke regionale vissershaven is, heeft Denia twee jachthavens en is het vertrekpunt voor boten die vertrekken naar de Balearen van Ibiza, Mallorca en Menorca.

 
Deniastad stadhuis Denia marina


Geschiedenis van Denia

De oorsprong van Denia gaat terug tot acht eeuwen voor Christus toen een Griekse kolonie met de naam Hemeroskopeion werd gesticht, hoewel er in de pre-Romeinse tijd enkele Iberische nederzettingen waren in de Montgó area. Toen de Romeinen Denia ontdekten in de 3e eeuw voor Christus, ging het stadsavontuur van Denia van start.

strand las Rotas kasteelpoort Denia

Het verhaal gaat dat Denia is vernoemd naar de Romeinse Diana-tempel, die daar is ontdekt. Een ingebedde steen van deze tempel is vandaag de dag nog steeds te zien in de Renaissance gevel van de stad. In het verleden hebben verschillende culturen Denia beïnvloed: Iberiërs, Romeinen, moslims en christenen bewoonden de stad en tot op de dag van vandaag zijn hun invloeden nog steeds te zien en te voelen in musea, monumenten en archeologische overblijfselen.

 
Restaurants in Denia Promenade met winkels en restaurants in Denia Gezellig plein met bars en restaurants in het centrum van Denia
 

Een wandeling door de smalle straatjes van de visserswijk onthult de geschiedenis, cultuur en architectuur van de Iberische, Carthaagse (Noord-Afrikaanse), Romeinse, Arabische en christelijke beschavingen. De stad wordt gekenmerkt door het Castillo, een oud kasteel dat door de troepen tijdens de moslimperiode werd gebouwd (de moslims namen het bolwerk van de Romeinen over in 713) en dat ten tijde van de onafhankelijkheidsoorlog werd versterkt. Het is een prachtig cultureel erfgoed dat vanuit verschillende plaatsen in de stad bewonderd kan worden. Binnen de muren bevindt zich het archeologisch museum dat de geschiedenis van de stad toont van 200 voor Christus tot de meer recente 18e eeuw. Denia werd een hertogdom in de 15e eeuw. De vijfde hertog, de hertog van Lerma, werd begunstigd door koning Filips III die Denia in 1612 tot stad uitriep.

 

Denia-stranden

Denia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar en met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is Denia, met zijn 20 kilometer lange zandstrand, de ideale plek om uw vakantie aan de Costa Blanca te vieren. De prachtige lange kustlijn van Denia bestaat uit uitgestrekte zandstranden en rotsachtige baaien. In het noorden van de wijk ligt het gebied genaamd Las Marinas waar u vooral lange stranden met zacht zand vindt.

Strandappartementen in Denia
 

Las Rotas ligt in het zuiden van het district Denia. Dit gebied begint met een zandstrand, gevolgd door een prachtige rotsachtige kustlijn met vele baaien en inhammen die duikers en snorkelaars prachtige onderwaterlandschappen bieden. Naast het genieten van de zon bieden de stranden van Denia ook allerlei activiteiten zoals beachvolleybal, voetbal, surfen en kitesurfen, jetskiën, kanoën en duiken. Als u na al deze activiteiten uw dorst wilt lessen, vindt u een van de chiringuitos, de kleine houten strandhutjes 'op' het strand, bij u in de buurt.

brede zandstranden in Denia
 

De stranden van Denia zijn allemaal populaire familiestranden en hebben de Europese blauwe vlag gekregen voor hun kwaliteit en netheid. Badmeesters beschermen de stranden tijdens de zomermaanden en de stranden zijn uitgerust met douches, ligstoelen en parasols (meestal tegen betaling).

De stranden hebben ook verschillende gebieden die speciaal zijn uitgerust voor mensen met een handicap met onder andere speciale toegangswegen naar het strand en zomervervoer en ondersteunende apparatuur voor op het strand en in de zee. Bij Las Marinas zijn deze gebieden te vinden op de stranden van Punta del Raser en Els Molins, en bij Las Rotas is dit bij Marineta Cassiana.

 

Bezienswaardigheden Denia

Castillo de Denia
Het oude stadsgedeelte van Denia wordt gedomineerd door het kasteel. Gelegen op een heuvel in de buurt van de zee en in het hart van het stadscentrum is het een van de karakteristieke kenmerken van de geschiedenis. Het oorspronkelijke ontwerp stamt uit de 11e en 12e eeuw en heeft sindsdien verschillende architectonische veranderingen ondergaan. Zo zijn de bastions gebouwd in de renaissancestijl van de 16e/17e eeuw. Restanten van drie verschillende tijdperken zijn nog steeds te bewonderen in het kasteel van Denia.

Het kasteel van Denia
 

Romeinse tijd: Restanten uit deze periode zijn te vinden aan de oostkant van het kasteel (Torre del Galliner).
Moslimtijdperk: Deze periode kan worden waargenomen bij de Portal de la Vila (toegangspoort) en bij de bogen en daken van de Portal del Baluart en de Torre del Mig.
Christelijke tijd: Deze periode wordt weerspiegeld in de Vila Vella, het ommuurde stadsgebied dat het stadscentrum bleef tot de tijd van de Guerra de Sucesin aan het begin van de 18e eeuw.

Archeologisch museum
Dit museum toont de evolutie van de stad vanaf het begin (de Iberische tijd) tot de 18e eeuw. Het museum is verdeeld in vier delen en toont de vier meest invloedrijke periodes van de ontwikkeling van de stad.
Etnologisch museum
Het Etnologisch museum van Denia brengt de 19e eeuw tot leven. Het toont het leven van de bourgeoisie in deze tijd en de groei en glorie die de rozijnenhandel teweegbracht.
Toeristisch museum
In dit museum kan men het speelgoed bewonderen dat in Denia werd geproduceerd van 1904 tot in de jaren zestig van de vorige eeuw.
Asuncin-kerk
Deze kerk, gebouwd in 18e eeuwse barokstijl, heeft de rechthoekige vorm van een latijnskruis.
San Antonio kerk
Het huidige gebouw werd in de 18e eeuw opnieuw gemodelleerd en bestaat uit een klooster en een kerk. Het bijbelse kruis dat binnenin hangt is een bezoek waard. Gemeente Denia.
Denia Stadhuis
Een prachtig gebouw vanwege de klassieke vormgeving en vormen. De gevels bestaat uit zes massieve bogen en grote ramen.

 

Dingen om te doen in Denia

De zee en het strand bieden u de mogelijkheid om te gaan zeilen, surfen, snorkelen, duiken, zeevissen, uitstapjes naar de Balearen, en om een veelheid aan culinaire visgerechten te proeven. De kustlijn en het binnenland bieden mogelijkheden voor een partijtje golf of tennis, om te wandelen, fietsen of paardrijden, of om een autotocht te maken naar culturele en historische bezienswaardigheden. De schoonheid van de natuur nodigt uit tot een tocht te voet, op de fiets of met de auto. Er zijn vele formidabele wandelroutes met routes van verschillende lengtes en met verschillende moeilijkheidsgraden.

Duiken en snorkelen in Denia
 
wandelen en fietsen in Denia
Winkelen in Denia
 

U loopt door schaduwrijke sinaasappelplantages of u kunt naar de top van de berg Montgó lopen; waar de echte beloning het onvergetelijke uitzicht op de omgeving is. In dit gebied bloeit de natuur vier seizoenen per jaar.

Een aantal veerboten vertrekt van de haven van Denia naar de Balearen. Een van de mogelijkheden is een excursie naar Mallorca of Ibiza, waar elke dag veerboten naartoe gaan.

Denia biedt alles wat u nodig heeft voor een dagje winkelen. De hoofdstraat Marqués de Campo en de vele straatjes bieden een breed scala aan schoen-, kleding- en sierradenwinkels.

De marktplaatsen van Denia zijn ook de moeite waard. Het biedt een grote diversiteit aan lokale producten, variërend van fruit en groenten uit de omgeving, tot vers gevangen vis en zelfs ambachtelijke kunstwerken.

Aangezien ontspanning belangrijk is tijdens uw vakantie, kunt u een van de vele spa's in Denia uitproberen. Kies uit een breed scala aan behandelingen zoals hydrotherapie, klei, algen, lavendel en/of kamillebaden, massages, aromatherapie, reflexologie en nog veel meer.

 

Festiviteiten in Denia

In Denia is er altijd een feest aan de gang. Denia staat bekend als de plek aan de Costa Blanca die meer feestdagen kent dan alle andere. De festiviteiten worden uitgebreid gevierd, soms dagenlang, en voor alle leeftijden. Vanaf de vroege ochtenduren gaan ze door tot laat in de nacht. Enkele van de belangrijkste karakteristieke feesten in Denia zijn:

Festiviteiten in Denia
 

De Fallas
Gekenmerkt door dans en muziek, vuurwerk en het tonen van grote kunstwerken, in de maak gedurende het hele jaar, die uiteindelijk worden geofferd in het vreugdevuur op de laatste avond van de viering.

Las Fiestas Patronales de la Santsima Sangre
Dit feest wordt gevierd in juli en wordt vooral gekenmerkt door Bous al Mar (letterlijk: Stieren naar de zee), waarbij de stieren op straat worden losgelaten en opgeschrikt door lokale Spaanse waaghalzen die hen de zee in proberen te drijven. Spanjaarden zijn dol op dit feest, maar dierenliefhebbers kunnen het beste een omweg maken op die dag. De dagen voor en na het feest zijn gevuld met vele activiteiten en bereiken een hoogtepunt met de Correfoc, een parade met prachtige praalwagens.

De Moros y Cristianos (Moren en Christenen)
Is een feest gebaseerd op de historisch-religieuze traditie en wordt in het grootste deel van de Costa Blanca gevierd. Het herinnert aan de tijd dat Mores het grootste deel van het Iberisch schiereiland bezette en de christenen het herovering herdenken tijdens de 'Reconquista'. Dit feest is echt een verkleedpartij met Moren, Christenen, muziek, optochten met paarden en veel spektakel.

 
Moren en christenen in Denia Bous al Mar Denia De Fallas Denia
 

Keuken van Denia

In Denia kunt u genieten van een grote verscheidenheid aan zeevruchten. De haven van Denia heeft een dagelijkse aanvoer van vissers die het menu van de restaurants op dezelfde dag verzorgen. Verder vindt u hier de typische gerechten van de Costa Blanca waarvan de Paella een must is. De rijke variëteit van de keuken in dit gebied van de Middellandse Zeekust wordt vooral gekenmerkt door het gebruik van olijfolie, knoflook, vis, schaaldieren en verse groenten. Bekend zijn ook de beroemde rode garnalen van Denia, het rijstgerecht calles Arroz a banda, de Espencat (gegrilde groenten) en de Suquet de peix (met o.a. vis, zee-egels en gedroogde inktvis). U kunt van deze heerlijke gerechten genieten in de meer dan 300 restaurants. Daarnaast heeft Denia tal van gezellige terrassen, bars en bodega's.

 
Paella garnalen uit Denia Rijst de band, de Espencat
 

Sport en recreatie in Denia

De ligging van Denia tussen de zee en de bergen biedt een optimale omgeving voor veel verschillende sporten. Voeg daarbij het zachte en warme zeeklimaat en je kunt het hele jaar door verschillende sporten op het land of op zee beoefenen.

Sport en recreatie in Denia
 

Golf in Denia
Dit gebied heeft veel golfbanen; veertien in totaal in de wijken Alicante en Valencia. De dichtstbijzijnde golfbanen zijn de 27 holes van La Sella Club de Golf in Denia, de 18 holes van Oliva Nova Campo de Golf en de 9 holes van Javea Club de Golf.

Golf in Denia
 

Watersporten
Van maart tot half oktober is het strand richting las Marinas ideaal voor wind- en kitesurfen. In Denia kan men het hele jaar door zeilen, roeien, kanoën, duiken, waterskiën, sportvissen en nog veel meer. De haven en de jachthaven bieden ook alle faciliteiten en uitrusting voor zeil- en vistochten. Cova Tallada, dicht bij Denia, is een beschermd natuurgebied met vele rotsen, grotten en beschutte inhammen. Het is een prachtige plek om te gaan duiken. Er is een duikschool in Denia die uitstapjes naar dit gebied mogelijk maakt.

Watersport in Denia

Andere sporten
Naast fiets- en wandeltochten in het natuurgebied van Monte Montgó het gebied is ook zeer geschikt voor paardrijden. Ook kunt u zich vermaken met tennis, squash, paddle en fitnesscentra met o.a. spinning, taekwondo, aerobics, judo en power plate faciliteiten.

 
Mountain Biking in Denia windsurfing in Denia hiking in Denia
 

Nuttige gedachten voor Denia

Vanuit Denia kunt u met de bus naar Alicante of Valencia reizen. Stap op de trein in het centrum van Denia en volg de toeristische route langs de kust en de bergen met prachtige uitzichten. Tenzij u haast heeft om een vliegtuig te halen, is het erg leuk om de kust te bewonderen of om te gaan winkelen in een andere stad. Of stap op de Limón Express bij Gata de Gorgos. Ook dit geeft u een prachtige excursie. Een trein uit de goede oude tijd brengt u in een paar uur tijd langs de mediterrane Costa Blanca. De trein rijdt dagelijks op en neer vanuit Gata de Gorgos en Benidorm en brengt u langs Altea, Penon d'Ifach, Teulada en andere mooie plaatsen.

De locaties van onze vakantieverhuur van villa's, woningen, huizen en appartementen in Denia vindt u in:

De stad
Gelegen in het centrum, heeft u alle faciliteiten zoals winkels en restaurants op loopafstand. De haven ligt direct voor u en u bent zeer dicht bij de eerste stranden van Las Marinas en Las Rotas.
Las Marinas
Dit is het noordelijke deel van Denia waar de meeste zandstranden zich bevinden. Een uitstekend toeristisch gebied met een strand dat zich uitstrekt over ongeveer 14 km.
Las Rotas
Het zuidelijke deel van Denia waar enkele zandstranden en meerdere rotsstranden en baaien liggen. De totale lengte van deze stranden is 4 km. De vakantiehuizen, vakantievilla's en vakantieappartementen in Las Rotas liggen in een rustige buitenwijk.
De Montgó gebied
De vakantiehuizen, vakantievilla's en vakantieappartementen op de helling van de berg Montgó , buiten het natuurgebied, zijn meestal gelegen in rustige buitenwijken.
In het binnenland
Districtsdorpen zoals La Jara, Jesús Pobre, en La Pedrera zijn allemaal pittoreske stadjes.Uw zoekresultaat bevat 50 villa's in Denia - Pagina 1.

De gevonden Vakantiehuizen in Denia zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie 3 dagen gratis voor u vast houden.

Toon filters
Aurora, Moderne en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen...
+
7,2
Beoordeling
4 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Moderne en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 223
7,2
Beoordeling
4 Recensies
Belair, Klassieke en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 8 personen...
+
8,5
Beoordeling
14 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Klassieke en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 207
8,5
Beoordeling
14 Recensies
Bellevue, Grote en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 8 personen...
+
7,8
Beoordeling
8 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Grote en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 191
7,8
Beoordeling
8 Recensies
Casa Berg, Grote en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 12 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
6 slaapkamers
/
12 personen
Grote en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 12 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 200
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Casa Berg 8, Grote en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Grote en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 161
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Casa Blanca Denia, Mooie en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooie en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 160
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Casa Bougainville, Moderne en leuke villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
8,5
Beoordeling
3 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
6 personen
Moderne en leuke villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 124
8,5
Beoordeling
3 Recensies
Casa Flamenc, Prachtige en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen...
+
9,3
Beoordeling
3 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Prachtige en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 137
9,3
Beoordeling
3 Recensies
Casa Kaba, Prachtige en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,4
Beoordeling
6 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtige en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 107
8,4
Beoordeling
6 Recensies
Casa Penney, Comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 6 personen...
+
8,5
Beoordeling
26 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 132
8,5
Beoordeling
26 Recensies
Casa Penney 4, Comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
8,5
Beoordeling
26 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 115
8,5
Beoordeling
26 Recensies
Casita Lujan, Grote en gezellige villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 5 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
5 personen
Grote en gezellige villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 5 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 112
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Coral, Moderne en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Moderne en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 182
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Daru dunya, Grote en romantische luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen...
+
8,5
Beoordeling
35 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Grote en romantische luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 195
8,5
Beoordeling
35 Recensies
Daru dunya 4, Mooie en comfortabele luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,5
Beoordeling
35 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooie en comfortabele luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 132
8,5
Beoordeling
35 Recensies
Daru dunya 6, Prachtige en comfortabele luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
8,5
Beoordeling
35 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Prachtige en comfortabele luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 169
8,5
Beoordeling
35 Recensies
Doble Diez, Prachtige en luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 10 personen...
+
7,3
Beoordeling
9 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
10 personen
Prachtige en luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 153
7,3
Beoordeling
9 Recensies
Don Pedro, Klassieke en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen...
+
8,2
Beoordeling
6 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Klassieke en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 122
8,2
Beoordeling
6 Recensies
El Corazon, Klassieke en gezellige villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 7 personen...
+
9,0
Beoordeling
4 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
7 personen
Klassieke en gezellige villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 7 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 113
9,0
Beoordeling
4 Recensies
El Hayuco 10, Grote en comfortabele luxe villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 10 personen...
+
8,1
Beoordeling
38 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
10 personen
Grote en comfortabele luxe villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 170
8,1
Beoordeling
38 Recensies
El Hayuco 6, Luxe villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen...
+
8,1
Beoordeling
38 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Luxe villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 123
8,1
Beoordeling
38 Recensies
El Pinaret, Mooie en klassieke villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Mooie en klassieke villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 110
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Encantada, Moderne en luxe villa met privé zwembad in Pedreguer, aan de Costa Blanca, Spanje voor 12 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Pedreguer,

 Costa Blanca,
 Spanje
6 slaapkamers
/
12 personen
Moderne en luxe villa met privé zwembad in Pedreguer, aan de Costa Blanca, Spanje voor 12 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 294
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Hidalgo, Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 167
0,0
Beoordeling
0 Recensies
La Garza, Grote en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 10 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
10 personen
Grote en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met verwarmd zwembad voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 259
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Las Marinas 4, Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,2
Beoordeling
57 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 164
8,2
Beoordeling
57 Recensies
Las Marinas 8, Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen...
+
8,2
Beoordeling
57 Recensies

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 203
8,2
Beoordeling
57 Recensies

Uw zoekresultaat bevat 50 villa's in Denia - Pagina 1.

De gevonden Vakantiehuizen in Denia zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie 3 dagen gratis voor u vast houden.

AGUILA RENT A VILLA
Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Spainje
Tel:
085 0703497
Int. Tel:
+31 85 0703497
Tel ES:
+34 966470830
www.aguilarent.nl
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net