Hoe kan ik boeken?

Hoe kan ik online boeken?

Hoe kan ik boeken?

Het boeken op deze website is eenvoudig.

Zoeken en vinden van een vakantiewoning

Er zijn 2 manieren om snel een vakantiewoning online te zoeken:

Met datums

Voer op de startpagina de gewenste begin- en einddatum in en klik op 'Zoeken'. U ziet dan een lijst met beschikbare accommodaties. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om uw zoekopdracht verder te verfijnen op basis van uw voorkeuren.

Zonder datums

Blader door onze website zonder specifieke datums op te geven (verfijn indien nodig uw zoekopdracht) en selecteer de accommodatie(s) die uw interesse hebben. U kunt bij elke accommodatie de beschikbaarheidskalender raadplegen om te zien welke periodes nog beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid en Boeken

Als u een geschikte vakantiewoning heeft gevonden en de gewenste periode is nog beschikbaar, zijn er twee mogelijkheden:

 1. Direct Boeken (Witte vakjes op de kalender):
  • Klik op de "Nu Boeken" knop als u al datums had geselecteerd. Als u nog geen datums heeft gekozen, klik dan op de kalender om eerst de begindatum en vervolgens de einddatum te selecteren.
  • De boekingspagina wordt automatisch geopend met een kostenberekening van uw boeking waar u eventuele extra's kunt toevoegen.
  • Vul uw gegevens in en klik op 'Verder'.
  • Controleer het overzicht en geef uw betaalvoorkeur aan. Als u akkoord gaat, klik dan op 'Boek nu' om definitief te boeken.
  • Na het boeken wordt de betalingspagina geopend en ontvangt u uw boekingsbevestiging per e-mail en kunt u deze ook uitprinten.
 2. Aanvraag (Gele vakjes op de kalender):
  • Als de kalender aangeeft dat de accommodatie beschikbaar is op aanvraag, moeten wij eerst de beschikbaarheid controleren voordat u kunt boeken.
  • U ziet een overzicht van de kosten. Vul uw gegevens in en klik op "Verder".
  • Zodra wij weten of de accommodatie beschikbaar is, nemen wij direct contact met u op om u hierover te informeren.

Meer informatie: Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de accommodatie? Klik dan op de knop 'Contact' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Optie voor 3 dagen: In periodes waarin direct online boeken mogelijk is, kunt u er ook voor kiezen om een optie te nemen voor 3 dagen. Wij reserveren de accommodatie dan 3 dagen kosteloos voor u, zodat u tijd heeft om te overleggen met uw familie en/of bijvoorbeeld tickets te regelen.

Aguila Rent a Villa