Over Aguila Rent a Villa: Expert in Vakantieverhuur

Ontdek Onze Passie voor Gastvrijheid en Service



Aguila Rent a Villa

In samenwerking met PoolVillas

40 jaar succesvol in verhuur & onderhoud van vakantiehuizen

Welkom bij Aguilarent.nl

Uw eerste keuze voor vakantiehuizen aan de Costa Blanca in Spanje. Gespecialiseerd in comfortabele en luxe vakantiewoningen, bieden wij een breed scala aan opties in populaire bestemmingen zoals Javea, Denia en Moraira en de omliggende gebieden. Of je nu op zoek bent naar een intiem appartement voor een romantisch uitje, of een ruime villa met zwembad voor een gezinsvakantie, onze veelzijdige accommodatieopties voldoen aan elke behoefte.

Ons aanbod varieert van budgetvriendelijke opties tot luxe villa's, allemaal volledig uitgerust met de nodige voorzieningen en strategisch gelegen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Ons deskundige team staat 24/7 voor je klaar om je te helpen het perfecte vakantiehuis te vinden.

Bij Aguila Rent a Villa draait alles om persoonlijke service. Ons lokale team heeft uitstekende kennis van alle accommodaties en de omgeving. Van zwembad- en tuinonderhoud tot het boeken van kaartjes voor lokale attracties - wij zorgen overal voor. Heb je een babysitter of een privékok nodig? Wij regelen het voor je.

Ontdek onze exclusieve selectie van luxe villa's met privézwembad en appartementen aan zee via de geavanceerde en gebruiksvriendelijke zoekmachine op deze website. Kies voor een verblijf in een levendige badplaats of een rustige buitenwijk, dicht bij stranden, winkels en entertainment. Met Aguila Rent a Villa wacht je een onvergetelijke vakantie aan de Costa Blanca.

Let us find a suitable home for you.

Bel of e-mail ons voor meer informatie, Aguila Rent a Villa staat altijd voor je klaar.

25 years of successful vacation rentals

Ons kantoor is 24x7 telefonisch bereikbaar en we zijn 6 dagen per week geopend.

Team Aguila Rent a Villa s.l.

Zo werken we graag!

Persoonlijk, direct en servicegericht. Dit doen we al meer dan 40 jaar met succes. Dit veelomvattende, allround beheer maakt ons tot een veelzijdig bedrijf. We onderhouden woningen, tuinen en zwembaden. We verzorgen interieurs, maken huizen schoon, verschonen bedden en houden keukengerei op orde. We zorgen voor alles wat nodig is om een vakantieverblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aguila Rent a Villa regelt alle aspecten van vakantieverhuur met zorg.

Met ons eigen ICT-team staan we garant voor uitgebreide en gebruiksvriendelijke websites. We delen kennis en oplossingen met onze dochterondernemingen en partners. Door deze samenwerkingen kunnen we onze activiteiten verbreden en versterken.

We onderhouden langdurige relaties met gemeenten, aannemers en installatietechnische bedrijven, waardoor we snel en accuraat kunnen handelen in geval van defecten of onderhoudswerkzaamheden. We voldoen aan alle Europese eisen voor de toeristische sector en werken samen met toonaangevende bedrijven zoals: Booking.com, Airbnb, VRBO, Holidu, Hometogo, Tripadvisor, TUI, Holidaylettings, Casamundo en andere grote internationale portals.

Aguila Rent a Villa is groot genoeg om slagvaardig te opereren, maar blijft klein genoeg om elke vakantie persoonlijk en betrouwbaar te organiseren. Wij zijn uw ideale partner voor een geslaagde vakantieverhuur.

We vinden het belangrijk dat onze gasten met ons kunnen communiceren in hun eigen taal, zowel gesproken als geschreven.
Daarom spreken we de volgende talen:

We speak Spanish
Esp
we speak English
Eng
We speak german
Deu
We speak French
Fra
We speak Dutch
Nld

Aguila Rent a Villa

Aguila Rent a Villa S.L.
Avinguda de Palmela 56,
03730 Jávea / Xàbia
(Alicante) Spanje
T: +34 966470830

E-mail:
reservations@aguilarent.com


Pool Villas Moraira

Pool villas moraira S.L.
Camino del Andragó, 1F
03724, Teulada Moraira
(Alicante) Spanje
Tel. +34 960628210

E-mail:
reservations@poolvillas.com


Pool Villas

Poolvillas b.v.
Torenhaan 9
1261 GA, Blaricum
Nederland
T: +31 (0)85 0703497

KvK-nummer 24259986
Bank: NL11 RABO 0346 0853 81

E-mail:
reservations@poolvillas.com



WE ZIJN LID VAN

ehha logo
logo_fevitur
aea logo
fevaltur logo

Aguila Rent a Villa