Over ons

 
Aguila Rent a Villa height=

In samenwerking met Poolvillas

40 jaar succesvol in de verhuur van vakantiewoningen & onderhoudsdiensten

Aguilarent.com is een toonaangevend vakantieverhuurbedrijf, gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabele en luxe vakantiehuizen in de meest populaire bestemmingen als Javea, Denia en Moraira aan de Costa Blanca in Spanje. Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement voor een romantisch uitje of een ruime villa met zwembad voor een gezinsvakantie, we hebben een breed scala aan woningen om uit te kiezen. Onze woningen zijn volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen en liggen op de beste plekken, zodat je een onvergetelijke vakantie-ervaring hebt.

We begrijpen dat elke klant andere behoeften heeft, en daarom bieden we een verscheidenheid aan accommodaties, variërend van budgetvriendelijke opties tot luxe villa's in het hogere segment. Ons team van deskundigen is 24/7 beschikbaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte vakantiehuis voor jou en je gezin. Wij zetten ons in voor een uitstekende klantenservice en doen er alles aan om je vakantie zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken.

Dus waarom wachten? Boek vandaag nog je droomvakantiehuis bij Aguilarent.com en maak je klaar om de prachtige bestemmingen Javea, Denia en Moraira in stijl te verkennen!

Poolvillas is gespecialiseerd in de verhuur van luxe villa's, huizen en appartementen met zwembad.
Voor vakantiehuizen en appartementen aan de Spaanse Costa Blanca en met name in Jávea, Denia en Moraira, organiseren wij uw boeking samen met Aguila Rent a Villa als property manager en sleutelhouder voor uw verblijf.

Tijdens uw verblijf biedt Aguila Rent a Villa alle diensten aan die horen bij een goed beheerde vakantiewoning, zoals algemeen onderhoud, schoonmaakservice, wisseling van beddengoed en handdoeken, wasserijservice, tuin- en zwembadonderhoud, reparaties, hospitality service, sleuteloverdracht, sleutelophaaldienst, 24x7 gastenservice en ontvangstservice. Ons team van Aguila Rent a Villa zet zich in om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij zoeken een passend vakantiehuis voor u.

Bel of email ons voor meer informatie, Ons team staat altijd voor u klaar.

25 jaar succesvol verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn 24 x 7 bereikbaar via de telefoon. En we zijn 6 dagen per week geopend.

Wij hebben een unieke selectie van prachtige luxe villa's met privé-zwembad maar ook vakantie villa’s en appartementen aan zee. De huizen zijn veelal gelegen in rustige woonwijken met het strand, de zee, winkels en uitgaansmogelijkheden binnen handbereik.

Als een van de professionele medewerkers van ons callcenter je adviseert, merk je meteen hoe persoonlijk we te werk gaan. Je legt uit met hoeveel personen je vakantie wilt vieren. In een gezellige badplaats of een rustige buitenwijk? Veel zon en zee aan het strand of wil je ook de streek bezoeken? Onze medewerkers kennen alle accommodaties en mooie plekjes en ze laten je graag een aantal heerlijke oorden zien. Een prachtige luxe villa met zwembad privé. Of een appartement aan zee, met winkels en uitgaansmogelijkheden om de hoek. Kies maar. En kijk je op www.aguilarent.nl dan weet je dat wij aan de Costa Blanca die onvergetelijke vakantie voor je klaar heeft liggen!

Aguila Rent a Villa is uw locale gastheer en verzorgt ter plekke alle service die u nodig heeft. Aguila Rent a Villa richt zich op een niet te groot gebied rond Javea, Denia en Moraira. Het team is er thuis. Alle medewerkers zijn vertrouwd met de huizen en appartementen, de omgeving en de mensen. De poolmannen die de zwembaden reinigen werken al jaren bij ons. Net als de tuinmannen en de dames die schoonmaken, de monteur om de wasmachine na te kijken en de medewerker achter de balie, die kaartjes voor een attractie voor je reserveert. Je wilt een oppas voor de kinderen? Wij zorgen er voor. Partyservice of een kok aan huis? Geen punt. We kennen de leveranciers, de adressen en de vakmensen.

team Aguila rent a villa s.l.

Zo werken we graag: persoonlijk en direct. Al dertig jaar en met succes. Dat complete en brede beheer maakt ons tot een veelzijdig bedrijf. We onderhouden huizen, tuinen en zwembaden. We verzorgen het interieur, verschonen de bedden en houden de keukenspullen op orde. We regelen alles wat je wenst. Aguila Rent a Villa draagt zorg voor jou, je gezelschap en voor de woning.

Aguila Rent a Villa verzekerde zich met eigen ICT-specialisten en -producten altijd van complete en gebruiksvriendelijke websites. De kennis en oplossingen delen we met een aantal nevenbedrijven. Samen met die partners doen we ervaring op en kunnen we ons werkterrein verbreden. Die veelzijdige kennis en het jarenlange contact met gemeenten, aannemers en architecten maakt ons ook tot een succesvol projectontwikkelaar. We bouwen op eigen initiatief en geheel in eigen beheer of naar de bouwtekening en op het bouwkavel van je keuze.

Aguila Rent a Villa in samenwerking met Poolvillas sl is klein genoeg om je vakantie persoonlijk, direct en betrouwbaar te organiseren. Met de extra activiteiten zijn we als organisatie groot genoeg om krachtig te opereren. We voldoen aan alle Europese voorwaarden voor de toeristenbranche en mogen samenwerken met bedrijven als: Booking.com, Airbnb, Homeaway, Tripadvisor, TUI, Holidaylettings, Casamundo, en andere belangrijke Internationale portalen.

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten met ons kunnen communiceren in hun eigen taal, zowel gesproken als geschreven.
We spreken daarom de volgende talen:

We speak Spanish
Esp
we speak English
Eng
We speak german
Deu
We speak French
Fra
We speak Dutch
Nld
 

AguilaRent.com

Aguila Rent a Villa s.l.
Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Alicante, Spanje
T: +34 966470830

 

E-mail:
info@aguilarent.comPoolvillas b.v.

Torenlaan 9 , 1261GA Blaricum
The Netherlands
T: +31 (0)85 0703497

KvK-number 24259986
Bank: NL11 RABO 0346 0853 81

E-mail:
info@aguilarent.com 


EUROPEA
AEA
Fevaltur
comunidad valenciana

Aguila Rent a Villa