Prijsgarantie Vakantiehuizen

Prijsgarantie op vakantiehuizen in Javea, Denia en Moraira

Beste prijsgarantie voor
vakantiewoningen

Op deze website betaalt u altijd de laagste prijs

Wij willen dat u de laagste prijs betaalt voor uw vakantiehuis. Als u na het boeken bij ons dezelfde accommodatie onder dezelfde voorwaarden op een andere website op het internet tegen een lagere prijs vindt, passen wij onze prijs aan die prijs aan. Neem hiervoor binnen 24 uur na het boeken contact met ons op met de relevante gegevens op de website.

Belangrijk om te weten!

 • De prijzen zijn variabel en afhankelijk van de periode waarin je boekt.
 • Er zijn verschillende last-minute kortingen. Indien van toepassing, worden deze kortingen vermeld in de prijstabel van elke accommodatie en automatisch verwerkt tijdens het boekingsproces.
 • Je kunt de huurprijs eenvoudig berekenen door op de beschikbaarheidskalender een begin- en einddatum aan te klikken, waarna u de totale huurprijs te zien krijgt. 
 • Anders dan bij vele andere verhuurbedrijven kunt u bij ons op elke gewenste dag aankomen en vertrekken. Alleen in het hoogseizoen gelden er verplichte aankomst- en vertrekdagen.
 • In het voor- en naseizoen zijn er speciale kortingen: (3 = 2) reserveer 3 weken, betaal slechts 2 weken. (14 = 11) reserveer 14 dagen, betaal slechts 11 dagen.

Prijsgarantie voorwaarden

 1. Aangezien de prijzen van Vakantie accommodaties vaak kunnen veranderen, dient u snel (in elk geval binnen 24 uur na het maken van uw boeking) via de e-mail met ons contact op te nemen. Uw e-mail dient de volgende gegevens te bevatten: uw naam, uw reserveringsnummer en de website waar het lagere tarief te vinden is. E-mails met Onvolledige of onnauwkeurige informatie zullen niet in behandeling worden genomen.
 2. De prijsgarantie geldt niet voor boekingen waarvan de reserveringsdatum gelijk is aan de aankomstdatum.
 3. De prijsgarantie is alleen van toepassing op een lager tarief dat online te boeken valt. Het lagere tarief dient boekbaar te zijn op het moment dat wij uw aanspraak toetsen, binnen 24 uur. Screenshots zijn geen geldig bewijsmateriaal.
 4. De lagere prijs moet online gevonden zijn voor de zelfde vakantie accommodatie met dezelfde aankomst- en vertrekdatum en dezelfde boekingsvoorwaarden moeten van toepassing zijn. De lagere prijs moet in dezelfde valuta zijn.
 5. Deze garantie geldt niet voor geannuleerde boekingen en boekingen waarvan geen gebruik is gemaakt (no-show).
 6. Indien de aanspraak niet gehonoreerd wordt, omdat deze niet in overeenstemming is met deze voorwaarden voor de laagste prijsgarantie, dan blijven de reserveringsvoorwaarden, waaronder het annuleringsbeleid, onverminderd van kracht.

Aguila Rent a Villa