Hoe koop je een huis in javea, spanje!

Het is essentieel om vooraf alle nodige informatie te verkrijgen

Koop een huis in Jávea

of omgeving

Belangrijk is! Hoe koop je een huis in Spanje!

In de eerste plaats is het essentieel om alle noodzakelijke informatie te verzamelen. Niet alleen over de aanstaande aankoop, maar ook over de verplichtingen die een huis in Spanje met zich meebrengt. Om alles te weten te komen zijn er verschillende instanties die aangesproken moeten worden. Denk aan de kadastrale gegevens, inschrijvingen in het vastgoedregister, is het gebouw in overeenstemming met de gemeentelijke regelgeving? Wat is de werkelijke technische staat van het pand?

Belangrijk is! Voor welk gebruik koop je een huis in Spanje?

Ga je hier permanent of semi-permanent wonen? Gaat u het huis gebruiken voor de vakantie en wilt u de resterende tijd verhuren? Dit zijn vragen die van invloed zijn op de keuze van een geschikte woning.

Belangrijk is! Wie gaat u assisteren nadat u het huis van uw dromen heeft gekocht?

Er moet veel geregeld worden, denk aan een tuinman, zwembadman, schoonmaakservice, technische ondersteuning bij reparaties en/of verbeteringen of renovaties en elk jaar een belastingaangifte. Als u hier permanent woont en de Spaanse taal beheerst, kunt u dit natuurlijk allemaal zelf doen.

Het kopen van een huis of appartement moet een plezierige ervaring zijn zonder verassingen en tegenslagen. 

Juist daarom hebben we een hand in hand service die alle facetten van een aankoop dekt, maar het houdt niet op zoals bij de meeste makelaars in onroerend goed, we blijven u helpen met wat u nodig heeft omtrent uw huis. Bij Aguila kunt u rekenen op meer dan 35 jaar ervaring met een uitgebreid team van professionals die u kunnen helpen. Kijk hier voor enkele van onze dienstverleningen.

Wat doen wij

hand in hand service

01

Helpen zoeken naar uw droomhuis, vakantie appartement of villa

02

Controle en ondersteuning bij aankoop en/of verbouwing

03

Dienstverlening achteraf voor de dingen die voor u belangrijk zijn

Wij werken samen met de meeste makelaars. 

Daarom hebben we toegang tot alle huizen die te koop zijn in Jávea en omgeving. U kunt ons laten weten wat u zoekt, dan kunnen wij de zoektocht voor u starten. In de meeste gevallen bespaart dit u veel tijd en komt u sneller tot een resultaat. Natuurlijk helpen wij ook bij de prijsonderhandelingen.

Wat kost onze service? 

Als u een woning koopt uit onze eigen bestand dan kost onze service u niets, want de eigenaar betaalt voor onze service. Koopt u een huis van een makelaar dan betaalt u 1% van de koopprijs voor onze service. Maar in veel gevallen kan dit worden onderhandeld met de verkopende partij.

Aguila Rent a Villa