WIJ ZIJN LID VAN

Wij zijn lid van

Wij zijn lid van

Ingenico beveiligd betalingssysteem

Ingenico is een onderdeel van "Ingenico Epayments" een een van de marktleiders in online betalingen. Ingenico heeft duidelijke en gebruiksvriendelijke betaalpagina’s, zodat het voor u eenvoudiger is online te betalen.Als u op de betaalpagina het Ingenico-logo ziet met de woorden "Payment Processed by Ingenico", dan kunt u erop vertrouwen dat uw betaling veilig wordt gedaan.

Betaal veilig via Ingenico online-betalingssysteem
La Agència Valenciana del Turisme

La Agència Valenciana del Turisme
De Valenciaanse Raad voor Tourisme heeft als algemene doelstelling het faciliteren van gedetailleerde informatie over het toerisme in de regio Valencia. Tevens initieert de raad het ontwikkelen en in gebruik nemen van interactieve programma’s om de toeristen nog beter van dienst te zijn en tevreden te stellen.

Turisme
Asociación empresarial de alquiler de la provincia de Alicante

De ondernemersorganisatie van de verhuurbedrijven in de provincie Alicante vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de participanten. Het verstevigen van de reputatie van de branche en het verdedigen van de rechten van de aangesloten bedrijven zijn voorname actiepunten. Daarmee ondersteunt de organisatie de geordende verhuur en huur van vakantieaccommodaties en levert zo de voorwaarden voor een betrouwbare markt.

AEA
FEVALTUR
Federación empresarial de alquileres turisticos de la comunidad Valanciana

De Federatie van Toeristische Verhuurbedrijven binnen het autonome gebied Valencia heeft als doelstelling de volledige exploitatie van het verhuurportaal www.casasycasta.com

Fevaltur
Europea Seguros de viaje 

Op onze website sluit u op eenvoudige wijze een reis- en annuleringsverzekering af. Deze verzekering is speciaal samengesteld voor het reizen naar en verblijven in een vakantiewoning.

REISVERZEKERING EUROPEA