We zijn een trots lid van erkende verhuurorganisaties

Waarom lidmaatschap belangrijk is voor uw gemoedsrust
  • Onze toezegging aan kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Hoe ons lidmaatschap uw vakantie-ervaring verbetert

Wij zijn lid van

Wij zijn lid van


European Holiday Home Association (EHHA)

De European Holiday Home Association (EHHA) is in 2013 opgericht om een stem te geven aan de short term rental (STR) industrie. De leden van de EHHA zijn online STR-platforms en nationale brancheorganisaties die professioneel beheerde appartementen, vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren in Europa vertegenwoordigen.

European Holiday Home Association (EHHA)
Spaanse Federatie van Verenigingen voor Vakantieverhuur

Wij zijn lid van deze federatie via de AEA, die meer dan 185.000 vakantieverblijven vertegenwoordigt. Een van de doelstellingen van de federatie is coördinatie en samenwerking met de centrale regering en het directoraat-generaal Toerisme van de verschillende autonome regio's om te komen tot regelgeving die in het hele land kan worden gehandhaafd.

Spanish Federation of Holiday Rentals Associations
Vereniging van verhuurbedrijven in de provincie Alicante

De ondernemersorganisatie van de verhuurbedrijven in de provincie Alicante vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de participanten. Het verstevigen van de reputatie van de branche en het verdedigen van de rechten van de aangesloten bedrijven zijn voorname actiepunten. Daarmee ondersteunt de organisatie de geordende verhuur en huur van vakantieaccommodaties en levert zo de voorwaarden voor een betrouwbare markt.

AEA
FEVALTUR
Valenciaanse Federatie van ondernemingen voor vakantieverhuur

De Federatie van Toeristische Verhuurbedrijven binnen het autonome gebied Valencia heeft als doelstelling de volledige exploitatie van het verhuurportaal www.casasycasta.com

Fevaltur
Het Valenciaans Bureau voor Toerisme (Agència Valenciana del Turisme)

La Agència Valenciana del Turisme
De Valenciaanse Raad voor Tourisme heeft als algemene doelstelling het faciliteren van gedetailleerde informatie over het toerisme in de regio Valencia. Tevens initieert de raad het ontwikkelen en in gebruik nemen van interactieve programma’s om de toeristen nog beter van dienst te zijn en tevreden te stellen.

Turisme
ERGO Reisverzekering

Op onze website sluit u op eenvoudige wijze een reis- en annuleringsverzekering af. Deze verzekering is speciaal samengesteld voor het reizen naar en verblijven in een vakantiewoning.

REISVERZEKERING EUROPEA


Aguila Rent a Villa