Technical En Professionele Service

Je huis is bij ons in goede handen!

Het onderhoud voor uw vakantiehuis

Zorgeloze vakantieverhuur begint hier!

Ontdek onze uitgebreide technische diensten voor uw vakantiehuis. Van schoonmaak en onderhoud tot renovatie en installaties, wij zorgen voor elk aspect van uw woning. Geniet van uw gemoedsrust met onze professionele ondersteuning.

Altijd schoon en netjes

Als je arriveert heb je je huis graag hygiënisch schoon en klaar voor een fijne vakantie. Daarom organiseert Aguila Rent a Villa een all-in cleaning service. Een grondige schoonmaakbeurt, vlak voordat je weer van je vakantiehuis gebruik wilt maken? Of een abonnement met regelmatige controle- en schoonmaakservice? Je maakt met Aguila Rent a Villa de afspraak die je wilt.

schoonmaakservice Javea, Denia en Moraira

Onderhoud van de tuin

Gezond klimaat, vruchtbare grond. Die twee voorwaarden zorgen ervoor dat in de streek alles groeit en bloeit. Dat vraagt ook om regelmatig en vakkundig tuinonderhoud. Met Aguila Rent a Villa bespreek je een plan van aanpak. Onze ervaren hoveniers zorgen er voor dat de tuin er altijd keurig bij ligt. Ze werken met plezier en dat zie je als je aan komt.

tuinman, tuinonderhoud Javea, Denia Moraira

Onderhoud van het zwembad

Die plons in het heldere en schone water van het zwembad is heerlijk. Je wilt geen aanslag op de tegels, geen bladeren aan de oppervlakte en de garantie voor absolute hygiëne. Dus laat je je zwembad onderhouden door de ervaren poolcleaners van Aguila. Elke week een controle en dan goed reinigen. Of had je een andere afspraak in gedachten?

zwembad onderhoud, zwembadman Javea, Denia Moraira

De schone was thuis afgeleverd

Ben je met vakantie, dan ben je nog iedereen aan het verzorgen. Het huishouden, koken en tafel dekken, opruimen en de was doen. De was? Daar is wel wat aan te doen. Je bespreekt met Aguila Rent a Villa de inzet van de wasservice. Heb je wasgoed dan halen we het op en bezorgen het schoon gewassen en strak gestreken retour. Kan ook regelmatig, op een vaste dag van de week. En als de was voor je wordt gedaan, dan is het pas echt vakantie ...

wasserette, was service Javea, Denia Moraira

Toezicht en onderhoud

Die vakantiewoning is een mooi bezit en biedt heel veel plezier. Er zijn ook tijden dat de woning er verlaten bij staat. Met Aguila Rent a Villa houd je er oog op. Het team controleert met grote regelmaat en checkt binnen en buiten. Is er iets mis, dan grijpen we in. Een lekkage of een defect wordt verholpen, eventuele schade gerepareerd. Zo staat je huis er altijd goed bij.

onderhoud, toezicht Javea, Denia Moraira

Elektra voor de elektricien

Je wilt geen stroomstoring en zeker geen kortsluiting. De stroomvoorziening is goed verzorgd, maar we schakelen tegenwoordig graag zonnepanelen en energieopslag in. Kan ingewikkeld zijn. Niet voor onze elektriciens, die elke moderne voorziening installeren. En onderhouden, want je wilt graag dat het allemaal werkt als je met vakantie bent.

Elektra, elektricien Javea, Denia, Moraira

De loodgieter voor alle leidingen

Een lek in de leiding, een badkamer zonder warm water of een verstopte doorvoer? Je wilt er niet aan denken en het zeker niet meemaken. En toch, er kan wel eens iets mis gaan. Mooi dat de installateurs en loodgieters van Aguila Rent a Villa dan direct in actie komen. Het opsporen van mankementen, het herstel van defecten en installeren van innovatieve systemen. Ook mooi: ze zijn vertrouwd met de Spaanse huizen en de energieleveranciers. Komt allemaal in orde.

loodgieter Javea, Denia, Moraira

Van stucwerk tot schilderen

Met een eigen huis vragen klein of groot onderhoud om vakmensen. Iemand die stucen ziet als een kunstwerk. Een team dat 100% ambachtelijk opgebracht schilderwerk aflevert. Een perfecte afwerking is niet alleen een lust voor het oog, maar helpt ook het huis in goede conditie te houden. Wij beschikken over de vakmensen om je bezit perfect af te werken. En we kennen de specialisten voor de speciale klussen.

schilderen, schilder Javea, Denia, Moraira

Centrale verwarming stand by

Is het niet altijd warm aan de Costa Blanca? Jazeker, maar je wilt toch ook in de winter van je eigen huis kunnen genieten? Of je verhuurt het voor de Kerst? De meeste woningen hebben een systeem voor centrale verwarming. Voor die enkele kille dag in het najaar. Of ¹s nachts, als je er een wintervakantie doorbrengt. Zo¹n systeem vraagt onderhoud en wellicht eens een reparatie. Aguila Rent a Villa helpt je met vakmensen. Dan mag je altijd op de centrale verwarming rekenen. Ook voor die paar winterse momenten die je daar kunt meemaken.

verwarming, centrale verwarming Javea, Denia, Moraira

Alle tv-uitzendingen uit de lucht

Met een satellietontvanger op het dak pluk je alle zenders die wilt ontvangen uit de lucht. Storingvrij en met de beste beeld- en geluidskwaliteit. Dan kijk je het vertrouwde nieuws en kan je de afleveringen van je favoriete serie ook tijdens de vakantie blijven volgen. Er zijn verschillende aanbieders op de markt en Aguila Rent a Villa werkt met de beste systemen voor deze locatie. Uit ervaring, want we plaatsten inmiddels tal van ontvangers, compleet met de bekabeling naar alle kamers van het vakantiehuis.

satellietontvanger, Satelliet tv, satelliet schotel Javea, Denia, Moraira

Contact met de wereld via internet

Thuis internet, onderweg internet en op vakantie internet. Het is allemaal zo vanzelfsprekend. De Spaanse kust rond Javea valt onder een stabiel kabel- en draadloos netwerk. We kunnen je aansluiting op het web op diverse manieren tot stand brengen. Heb je een telefoonaansluiting of gaan we het signaal uit de lucht halen? Ons team voor digitale communicatie komt er wel uit. In huis overal WiFi of verdelen we het signaal via de stopcontacten? Je mag het zelf zeggen of je laat je deskundig adviseren. Het zijn vakmensen, dus alles kan.

internet WiFi Javea, Denia, Moraira

Cool, zo'n airconditioning

Mooie techniek, optimale en energiezuinige klimaatbeheersing binnen het huis. Een hele opluchting, want met die prachtige zomers aan de Costa Blanca wil je graag koele kamers. Ook voor ¹s nachts, want anders doe je geen oog dicht. Goed onderhoud is de beste garantie voor een perfecte werking. Mooi dat we een gespecialiseerd team hebben om de airco te onderhouden en zo nodig te repareren. Je belt maar. Of heb je een Aguila-onderhoudsabonnement? Nog beter, want dan is de airco altijd in goede conditie. Cool!

airconditioning, airconditioning installateur Javea, Denia, Moraira

Alarmsystemen, wel zo veilig

Veel vakantiewoningen staan in de meest rustige omgeving. Heerlijk. Maar heb je een appartement of een villa, je wilt veilig vakantie vieren. Daarom leggen onze specialisten in security de meest moderne systemen aan. Met signalering, een afschrikwekkend alarm of zelfs met doorlopend toezicht en controle. Dezelfde mensen zorgen voor het onderhoud en de regelmatige check op alle functies. Een hele geruststelling.

Alarmsystemen, Alarmsystemen onderhoud Javea, Denia, Moraira

Gratis energie van de zon

De elektriciteit komt uit het stopcontact. Maar waar komt die spanning vandaan? Spanje kent betrouwbare energieleveranciers. Net zoals in je eigen land leveren ze energie tegen een maandtarief met eindafrekening. Maar de zon in Spanje levert enorme besparingen op als je op zonne-energie overschakelt. Aguila Rent a Villa installeert de meest moderne systemen met een hoog netto rendement en zo goed als onderhoudvrij. Zo dalen de kosten van je vakantiewoning nog eens extra.

zonne-energie, zonnepanelen Javea, Denia, Moraira

Bouwen en renoveren

Aguila Rent a Villa verhuurt vakantiewoningen namens de eigenaren. Dat heeft ons ook alle kennis over het wonen aan de Costa Blanca en in vele andere vakantieoorden opgeleverd. Die know how stelt ons in staat je woning op wens te bouwen. Of je kiest er een uit onze modellen, die we kunnen aanpassen op je bouwkavel. We hebben vast bouwpartners en houden scherp toezicht op de voortgang van de werkzaamheden. Ook als het om renovatie gaat, dan mag je op een ideale verbouwing of radicale opknapbeurt rekenen.

Bouwen, renoveren Javea, Denia, Moraira

Van tegelzetten tot badkamerrenovatie

Verliest de toiletruimte een tegeltje of is een vloertegel in de badkamer gebarsten? Even Aguila Rent a Villa bellen en de tegelzetter is onderweg. Straks is de sanitaire ruimte weer als nieuw. Mooi dat we ook een team paraat hebben om de oude badkamer op te knappen. Misschien wil je een extra badkamer op de eerste verdieping of aparte toilet- en badruimten samenvoegen? Een eigen voorbeeld, eigen ontwerp of kijken we samen naar de mooiste voorbeelden? De prijzen vallen mee en de vakmensen gaan snel en vakkundig te werk.

tegelzetten, badkamerrenovatie Javea, Denia, Moraira

Woninginrichting met stijl

Thuis geniet je van een smaakvol ingericht huis. Datzelfde gevoel wil je meenemen op vakantie. Dus heb je oog voor je villa of appartement onder de zon. En waar haal je de tijd vandaan om alles in te richten? Aguila Rent a Villa is thuis aan de Costa Blanca en richt je vakantieverblijf graag in. Volgens je eigen inzichten of vertrouw je op één van onze stylisten? Vanzelfsprekend stemmen we je wensen af op de mogelijkheden en je budget. Maar dan heb je ook op vakantie dat gevoel van ?heerlijk thuis zijn.

Woninginrichting, stylisten Javea, Denia, Moraira

Je huis verdient een echte fotograaf

Er is een verschil tussen een kiekje en een echte professionele foto. Kiekjes maken we allemaal. Voor een echte foto laten we de fotograaf komen. Wil je je vakantiehuis verhuren of heel goed voor de dag laten komen, dan heb je meer kans met de perfecte fotoreportage. Goed om te weten dat Aguila Rent a Villa ervaren fotografen kent, die je huis in waarde kunnen laten stijgen. Ze komen met topcamera¹s, kiezen de ideale hoek en wachten op het beste licht. Dat zie later aan de foto's. Daar kan je goed mee voor de dag komen.

fotograaf, fotografie, videoreportage Javea, Denia, Moraira

De belastingconsulent helpt je besparen

Waren de belastingen overal gelijk, dan zou je de aangifte misschien wel zelf kunnen opstellen. In Spanje hanteert de belastingdienst geheel eigen regels en wetten. Voor buitenlanders gelden weer de nodige uitzonderingen. Soms in je voordeel maar veel vaker in je nadeel. En dan kan de aanslag flink aankomen. Wees verstandig en schakel een goede, Spaanse belastingconsulent in. Wij hebben slimme, ervaren experts in ons bestand, die je veel geld kunnen besparen. Dan blijft je huis een waardevol bezit.

belastingconsulent, belastingen Javea, Denia, Moraira

Verkoop van je vakantiewoning?

Je wilt je huis verkopen? Daar moet dan een hele goede reden voor zijn, want niemand neemt zo maar afscheid van de streek tussen Denia, Javea en Moraira aan de Costa Blanca. Dat betekent ook dat je de verkoop tegen de meest aantrekkelijke prijs perfect wilt afhandelen. We kennen de streek, de huizen, villa’s en appartementen en weten de juiste kopers te vinden. Als makelaar met de nodige essentiële contacten bij de plaatselijke instanties en publieke autoriteiten is de verkoop bij ons in betrouwbare handen.

Verkoop, makelaar Javea, Denia, Moraira
Aguila Rent a Villa