Boek uw vakantiehuis met onze flexibele Covid 19 regeling

Speciale regel voor boekingen gemaakt na 8-feb-2021 en voor 15-jun-2022

Laat Covid 19 uw vakantieplannen niet dwarsbomen!

Wij doen ons best om u zoveel mogelijk zekerheid te geven bij het boeken van uw vakantieverblijf, daarom hebben wij voor het seizoenen 2021 en 2022 een speciale regeling getroffen.

 

  1. Wanneer u bij ons boekt, kunt u als extra service kiezen voor onze reis- en annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering dekt ook ziekte als gevolg van Covid-19. Dus als u niet van uw vakantie kunt genieten omdat één of meer personen in uw gezin ziek zijn geworden door Covid-19, dan dekt de verzekering uw vakantie.
  2. Voor alle vakantieaccommodatie boekingen in 2021 en 2022, hebben wij de aanbetaling gehalveerd ten opzichte van de normale aanbetaling in andere jaren.
  3. Mocht u uw boeking moeten annuleren vanwege een door de overheid opgelegde Covid-19 reisbeperking vanuit uw land van residentie of het land waar het vakantieverblijf zich bevindt, dan kunt u dit tot 30 dagen voor aankomst kosteloos doen. De betaalde bedragen worden dan volledig terugbetaald.
  4. In het geval dat de reisbeperkingen 30 dagen voor de aankomstdatum nog niet bekend waren en het blijkt dat u niet kunt reizen vanwege de onder punt 3 genoemde reisbeperkingen, ontvangt u een tegoedbon voor de reeds betaalde huurbedragen. Deze voucher kunt u gebruiken voor een boeking op een andere datum en/of accommodatie naar keuze.
Belangrijke informatie.

In geval van annulering op grond van bovenstaande bepalingen dient u bewijsstukken te overleggen, zoals een doktersverklaring en/of documentatie waaruit een reisbeperking blijkt.
Gezondheidstests die voor reizen vereist kunnen zijn, vallen niet onder de bovengenoemde reisbeperkingen.  

Terugbetalingen zijn altijd exclusief de kosten die zijn betaald voor een reisverzekering.

Aguila Rent a Villa