Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
Sluiten

Villa's in Denia - Pagina 1.

Vakantie in Denia

Alle vakantiehuizen in Denia

Denia is een zonovergoten mondaine havenstad met de gemoedelijke sfeer van een dorp. Gelegen aan de Costa Blanca in de Comunidad Valenciana, in Spanje aan de noordkust van de provincie Alicante, recht tegenover het eiland Ibiza waarmee de haven veerdiensten onderhoudt. Denia is de hoofdstad van het district Marina Alta. De luchthavens van Alicante en Valencia bevinden zich beide op ongeveer 100 km afstand van Denia. Verder heeft Denia ook een prachtige jachthaven en een heus middeleeuws kasteel dat uitziet op de stad en de zee.

Denia - Costa Blanca - Spanje

Denia heeft een oppervlakte van 66,2 km 2 en een prachtig lange kust van maar liefst 20 km aan stranden, beginnend in Las Marinas (of Les Marines) tot aan Las Rotas (of Les Rotes). Er zijn vier gebieden te onderscheiden in Denia: Las Rotas met de schitterende rotskust, het natuurbeschermingsgebied de Montgó, Las Marinas met de kilometers lange zandstranden en het centrum van Denia. Tot het district Denia behoren ook de dorpen: La Jara (een dorp iets ten noorden van Denia gelegen), Jesús Pobre (een dorp gelegen ten westen van Denia achter de berg Montgó) en La Pedrera (gelegen tegen de helling van de Montgó)

Algemene Informatie over Denia

Na de economische en demografische terugval als gevolg van de crisis met de druifluis (ook wel de rozijnencrisis genoemd) aan het begin van de 20e eeuw, heeft de toeristische boom in de jaren 1960 juist voor een demografische en economische omslag gezorgd. De bevolkingscijfers liepen op van 12.185 inwoners in 1960 naar 30.693 in 2000 en 41.591 in 2006. Half 2007 is het aantal inwoners gestegen naar bijna 45.000 inwoners! Sinds de jaren 1960 is het toerisme de economische hoofdsector van Denia geworden, de industrie verdween en de urbanisatie steeg in hoog tempo. Denia heeft zich sindsdien ook ontwikkeld als een belangrijke stad en havengebied van de Costa Blanca. Naast het feit dat het een belangrijke regionale vissershaven is, beschikt het over twee jachthavens en vertrekken vanuit Denia de veerboten naar de Balearen (Ibiza, Mallorca en Menorca).Denia stad gemeentehuis van Denia nieuwe jachthaven
Geschiedenis van Denia

De oorsprong van Denia gaat terug tot de achtste eeuw voor Christus met de vestiging van de Griekse kolonie genaamd Hemeroskopeion, alhoewel er in Pre-Romeinse tijd ook al Iberische vestigingen bestonden in het Montgó-gebied.

strand las Rotas kasteelpoort denia

Het stedelijke avontuur van Denia is begonnen in de 3e eeuw voor Christus, toen het werd ontdekt door de Romeinen. Het wordt gezegd dat Denia is vernoemd naar de Romeinse tempel van Diana (welke hier ontdekt werd) en in de Renaissance façade van de stad kan men een ingelegde steen van deze tempel nog altijd terug vinden. Denia heeft in de loop der eeuwen blootgestaan aan verschillende culturen: Iberiërs, Romeinen, Moslims en Christenen hebben de stad bewoond en tot op de dag van vandaag zijn hun invloeden nog altijd terug te vinden in musea, monumenten en archeologische overblijfselen. Een wandeling door de nauwe straatjes van de visserswijk onthult de geschiedenis, cultuur en architectuur van de Iberische, Carthaagse (uit Noord-Afrika), Romeinse, Arabische en Christelijke beschavingen.Restaurants in Denia Boulevard met winkels en restaurants Gezellig plein met bars en restaurants in het centrum van Denia


De stad wordt gekenmerkt door het Castel of Castillo, een oud kasteel gebouwd door de troepen tijdens de Moslim periode (de Moslims namen de vesting in 713 over van de Romeinen) en versterkt tijdens de onafhankelijksheids oorlog. Het is een prachtig monumenteel erfgoed te bewonderen vanuit meerdere plaatsen in de stad. Binnen de muren bevindt zich tegenwoordig het archeologisch museum, die de stadgeschiedenis laat zien van 200 voor Chr. tot de 18e eeuw. In de 15e eeuw werd Denia een markgraafschap. De vijfde Markgraaf De Hertog van Lerma was geliefd bij koning Philip III, die in 1612 Denia tot stad benoemde.Stranden van Denia

Denia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar en met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is Denia, met ongeveer 20 kilometer lange zandstrand, de ideale plek om je vakantie te vieren. De prachtige lange kust van Denia wordt afgewisseld door lange zandstranden en rotsachtige baaitjes. In het noorden van het district ligt het gebied genaamd Las Marinas waar je hoofdzakelijk lange stranden van fijn zand vindt.

Strand appartementen in Denia


In het zuiden van het district Denia ligt het gebied Las Rotas. Dit gebied start met een zandstrand en wordt opgevolgd door een prachtige rotskust met vele baaitjes en inhammen waar voor snorkel en duikliefhebbers prachtige onderwaterlandschappen te bewonderen zijn. Op de stranden van Denia kan men naast natuurlijk genieten van de zon ook beach-volleyballen, voetballen, surfen en kite surfen, jetskis of kanos huren en duiken.

brede zandstranden in Denia


Wie na dat alles dorst heeft gekregen kan terecht in een van de chiringuitos, kleine houten strandtentjes die letterlijk op het strand staan. Alle stranden van Denia zijn populaire familiestranden en kregen de Europese blauwe vlag voor hun kwaliteit en netheid. Er wordt tijdens de zomermaanden toezicht gehouden door lifeguards en ze zijn voorzien van douches, zonnebedden parasols (meestal tegen een vergoeding).

De stranden van Denia hebben bovendien meerdere zones speciaal ingericht voor minder validen met onder andere natuurlijk een speciale opgang op het strand en in de zomer vervoer en hulpmiddelen voor op het strand en in de zee. Op Las Marinas kunt u deze plaatsen vinden op de stranden: Punta del Raser en Els Molins en op Las Rotas is dit Marineta Cassiana.Te zien in Denia

Castillo de Denia
Het aanzicht van de oude stad van Denia wordt gedomineerd door het kasteel, gelegen op een heuvel vlakbij de zee en midden in het hart van het centrum is het een van de typerende elementen van de geschiedenis van het stadscentrum. Het oorspronkelijke ontwerp stamt uit de 11e en 12e eeuw daarna heeft het meerdere architecturele veranderingen ondergaan, zo zijn de bastions bijvoorbeeld gebouwd in de Renaissance stijl van de 16e/17e eeuw. Overblijfselen van 3 verschillende tijdperken zijn nog altijd te zien bij het kasteel van Denia.

Het kasteel van Denia


Romeins tijdperk: Overblijfselen uit deze periode zijn terug te vinden aan de oostzijde van het kasteel (Torre del Galliner)
Mohammedaans tijdperk: Goed zichtbaar is deze periode in de Portal de la Vila (toegangspoort) en de bogen en gewelven van de Portal del Baluart en de Torre del Mig.
Christelijk tijdperk: Dit tijdperk ziet men terug in de Vila Vella, het ommuurde stadsgebied dat het stadscentrum is gebleven tot de Guerra de Sucesión begin 18e eeuw.

Archeologisch museum
In dit museum is de evolutie van de stad te bezichtigen vanaf het begin (het Iberische tijdperk) tot aan de 18e eeuw. Het museum is verdeeld in 4 delen, welke de vier belangrijkste tijdperken weergeven in de ontwikkeling van de stad. Etnologisch museum
Het etnologisch museum van Denia brengt de 19e eeuw erg dichtbij. Het laat het leven zien van de bourgeoisie in dit tijdperk en de groei en glorie die voortkwam uit de handel in rozijnen.
Speelgoed museum
Hier kan men de productie van het speelgoed uit Denia bewonderen van de periode van 1904 tot de jaren 60. Asunción kerk:
Deze kerk, gebouwd in de 18e eeuwse Barok stijl, heeft de rechthoekige vorm van een latijns kruis.
San Antonio kerk:
Het huidige gebouw is opnieuw gemodelleerd in de 18e eeuw, het bestaat uit een klooster en een kerk. Vooral het op bijbelse wijze versierde kruis dat binnen hangt is de moeite van het bezichtigen waard.
Het gemeentehuis van Denia:
Een prachtig gebouw dankzij de klassieke vormgeving en lijnen. De gevel bestaat uit zes massieve bogen en grote ramen.Te doen in Denia

De zee en het strand bieden u de mogelijkheid om te zeilen, surfen, snorkelen, duiken, zeevissen, tochten naar de Balearen te maken en een veelheid aan culinaire visgerechten te proeven. Daarnaast bieden de kuststrook en het achterland de mogelijkheid om te golfen, wandelen, fietsen, tennissen, paard te rijden, autotochten langs culturele en historische bezienswaardigheden te maken. Het prachtige natuurschoon nodigt uit tot wandel-, fiets- of autotochten. Er zijn vele prachtige wandelgebieden met routes van verschillende lengten en moeilijkheidsgraden

Duiken en snorkelen in Denia


wandelen en fietsen in Denia
Winkelen in Denia


U loopt door schaduwrijke sinaasappelplantages of u kunt wandelen naar de top van de berg Montgó, alwaar u beloond wordt met een onvergetelijk uitzicht op de omgeving. Gedurende alle vier de jaargetijden biedt deze streek een bloeiende natuur.

Vanuit de haven van Denia vertrekken diverse veerboten naar de Balearen. Een uitstapje naar Mallorca of Ibiza behoort tot de mogelijkheden; er zijn dagelijks afvaarten naar deze eilanden.

Voor een dagje winkelen biedt Denia alles wat u nodig heeft. De hoofdstraat Marques de Campo en de vele kleine zijstraatjes bieden een grote diversiteit aan schoen-, kleding- en sieradenwinkels.

Ook de markten van Denia zijn een bezoekje waard. U vindt er een overdaad aan locale producten; van fruit en groenten uit de omgeving, versgevangen vis tot aan handgemaakte kunstwerkjes.

In uw vakantie is het belangrijk om te relaxen dus laat u eens verwennen in n van de meerdere spas die Denia te bieden heeft. Kies uit een grote diversiteit aan behandelingen zoals hydrotherapy, baden met klei, algen, lavendel en/of kamille, massages, aromatherapie, reflexologie... en nog veel meer.Feesten in Denia

In Denia is het altijd feest en het staat dan ook bekend als het district van Spanje met de meeste feestdagen per jaar. De feesten worden uitgebreid, soms dagenlang gevierd en zijn voor jong en oud. Ze beginnen s ochtends vroeg en lopen door tot diep in de nacht. Enkele grote kenmerkende feesten voor Denia zijn:

Feesten in Denia


De Fallas
Gekenmerkt door dans en muziek, vuurwerk en de tentoonstelling van de grote kunstwerken waar men het hele jaar aan heeft gewerkt, om ze in de laatste nacht van het feest te verbranden.

Las Fiestas Patronales de la Santsima Sangre
Dit feest vindt plaats in juli en wordt vooral gekenmerkt door Bous al Mar (letterlijk: Stieren naar de zee), waarbij de stieren in de straten worden losgelaten en vervolgens door de locale spaanse durfals opgejut worden en er geprobeerd wordt ze de zee in te krijgen. De Spanjaarden zijn dol op dit feest, maar een dierenliefhebber kan die dag beter een ommetje maken. De dagen eromheen zijn gevuld met vele activiteiten met als hoogtepunten de Correfoc en een optocht met prachtige wagens.

De Moros y Cristianos (de Moren en Christenen)
Is een feest gebaseerd op de historisch-religieuse traditie en wordt gevierd in bijna de gehele Costa Blanca. Het herinnert aan de tijd dat de Moren het grootste gedeelte van het Ibirische schiereiland in handen hadden en de Christenen tijdens de Reconquista het land terugveroverden. Dit feest is een waar verkleedpartij met Moren, Christenen, muziek, optochten met paarden en veel spektakel.Moren en Christenen Bulls to the Sea De Fallas Denia


Gastronomie van Denia

In Denia kunt u vooral genieten van een grote diversiteit aan visgerechten. In de haven van Denia wordt elke dag verse vis aangevoerd die 's avonds op het menu van de restaurants staan. Daarnaast vindt u hier de typische gerechten van de Costa Blanca waarbij u de Paella niet mag overslaan. De rijke en gevarieerde keuken in dit deel van de Middellandse Zeekust wordt vooral gekenmerkt door het gebruik van olijfolie, knoflook, vis, schaaldieren en verse groenten.
Bekende gerechten zijn de beroemde rode garnalen van Denia, het rijstgerecht genaamd Arroz a banda, de Espencat (gegrilde groenten) en de Suquet de peix (met o.a. vis, zeeëgels en gedroogde inktvis). U kunt genieten van deze heerlijke gerechten in de meer dan 300 restaurants die Denia telt. Daarnaast kent Denia vele gezellige terrasjes, bars en bodegas.paella garnalen van Denia Arroz a banda, de Espencat


Sport en recreatie Denia

Door de ligging van Denia, tussen zee en bergen in, biedt het een optimale omgeving voor vele verschillende sporten, daar komt het zachte en warme zeeklimaat bij waardoor er het gehele jaar door verschillende sporten ter land of ter zee beoefend kunnen worden.

Sport en recreatie in Denia


Golf in Denia
Deze streek heeft vele golfbanen, 14 om precies te zijn in de regios Alicante en Valencia. De dichtstbijzijnde golfbanen zijn de 27-holes golfbaan van La Sella Club de Golf in Denia, de 18-holes golfbaan van Oliva Nova Campo de Golf en de 9-holes golfbaan van Javea Club de Golf.

Golf in Denia


Watersport
Vanaf maart tot half oktober is het strand richting las Marinas een ideaal gebied voor wind- en kitesurfers. Daarnaast kan men in Denia het hele jaar door zeilen, roeien, kanon, duiken, waterskin, sportvissen, jetskin etc. De haven en jachthaven bieden tevens alle faciliteiten en apparatuur voor het maken van zeil- of vistochten. Cova Tallada bij Denia is een beschermd natuurgebied met vele rotsen, grotten en beschutte inhammen; een prachtige locatie voor duikers. In Denia bevindt zich een duikschool die tochten naar dit gebied begeleiden.

Watersport

Overige sporten
Naast fiets- of wandeltochten in het natuurreservaat Monte Montg, nodigt dit gebied ook uit tot het maken van tochten te paard. Maar ook voor tennis, squash, paddle en fitnesscentra met o.a. spinning, taekwondo, aerobics, judo en powerplate kunt u hier terecht.Mountainbiken in Denia windsurfen in Denia wandelen in Denia


Handige tips - Denia

Vanuit Denia kunt u met de trein naar Alicante. U stapt in het centrum van Denia op en volgt de mooie toeristische route langs de kust en de bergen met prachtige uitzichten. Niet geschikt als u het vliegtuig moet halen maar wel erg leuk om deze route langs de kust te bewonderen of om te gaan winkelen in een andere stad. Of stapt u eens op in Gata de Gorgos op de Limón Express wat ook zeker een prachtige excursie is. In een nostalgische trein reist u in enkele uren langs de kust van de Middellandse zee. De trein rijdt elke dag op en neer tussen Gata de Gorgos en Benidorm en gaat langs Altea, Penon d´Ifach, Teulada en andere mooie plaatsen.

De gebieden waar de vakantiehuizen, luxe villa's, en fincas met privé zwembad en vakantieappartementen van Denia liggen zijn:

De stad
Centraal gelegen, heeft u alle faciliteiten zoals winkels en restaurants op loopafstand. De haven ligt er precies voor en u bent vlakbij de eerste stranden van Las Marinas en Las Rotas.
Las Marinas
Het noordelijke deel van Denia waar de meeste zandstranden te vinden zijn. Het is een uitstekend toeristisch gebied met ongeveer 14 km lang strand.
Las Rotas
Het zuidelijke deel van Denia waar enkele zandstranden te vinden zijn en meerdere rotsstranden en baaien. In totaal zijn deze stranden 4 km lang. In Las Rotas zijn de vakantiehuizen, vakantievillas en vakantie appartementen gelegen in rustige woonwijken.
Het gebied rond de berg Montgó
Op de helling van de berg Montgó, buiten het natuurreservaat liggen de vakantiehuizen, vakantievillas en vakantie appartementen voornamelijk in rustige woonwijken.
In het binnenland
District dorpen zoals La Jara, Jesús Pobre en La Pedrera zijn alle pitoresque dorpjes.

Uw zoekresultaat bevat 49 villa's in Denia - Pagina 1.

De gevonden woningen in Denia zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie 3 dagen gratis voor u vast houden.

Toon filters
Adriana, Rustieke en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 4 personen...
+
Adriana

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustieke en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 63
Almendros, Prachtige en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Almendros

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Prachtige en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 68
Aurora, Moderne en comfortabele villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
Aurora

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Moderne en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 157
Belair, Klassieke en luxe villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen...
+
Belair

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Klassieke en luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 143
Bellevue, Grote en comfortabele villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen...
+
Bellevue

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Grote en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 119
Casa Bougainville, Moderne en leuke villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
Casa Bougainville

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
6 personen
Moderne en leuke villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 86
Casa del Sueño, Grote en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 12 personen...
+
Casa del Sueño

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
6 slaapkamers
/
12 personen
Grote en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 12 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 139
Casa Elsa, Prachtige en leuke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Casa Elsa

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Prachtige en leuke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 71
Casa Flamenc, Prachtige en comfortabele villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
Casa Flamenc

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Prachtige en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 97
Casa Huerto, Grote en leuke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 8 personen...
+
Casa Huerto

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Grote en leuke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 119
Casa Kaba, Prachtige en comfortabele villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
Casa Kaba

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtige en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 73
Casa Penney, Villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Casa Penney

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 94
Casa Penney 4, Villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 4 personen...
+
Casa Penney 4

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 79
Daru dunya, Grote en romantische villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 8 personen...
+
Daru dunya

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Grote en romantische villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 110
Doble Diez, Prachtige en luxe villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 10 personen...
+
Doble Diez

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
10 personen
Prachtige en luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 89
Don Pedro, Klassieke en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Don Pedro

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Klassieke en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 71
El Pinaret, Mooie en klassieke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
El Pinaret

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Mooie en klassieke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 69
La Garza, Grote en luxe villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 10 personen...
+
La Garza

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
10 personen
Grote en luxe villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 238
Las Adelfas, Villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Las Adelfas

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 106
Las Marinas 4, Mooie en comfortabele villa  met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
Las Marinas 4

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 106
Las Marinas 8, Mooie en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 8 personen...
+
Las Marinas 8

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Mooie en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 137
Los Drossos 10 Pax, Mooie en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 10 personen...
+
Los Drossos 10 Pax

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
10 personen
Mooie en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 214
Los Drossos 8 Pax, Prachtige en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 8 personen...
+
Los Drossos 8 Pax

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Prachtige en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 179
Punta Negra, Moderne en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 8 personen...
+
Punta Negra

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
8 personen
Moderne en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 136
Tortuga Verde, Moderne en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Tortuga Verde

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Moderne en luxe villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 119
Villa Alta Vista, Grote en klassieke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 10 personen...
+
Villa Alta Vista

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
5 slaapkamers
/
10 personen
Grote en klassieke villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 10 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 129
Villa Beni, Prachtige en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje  met privé zwembad voor 6 personen...
+
Villa Beni

Villa


Denia,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Prachtige en comfortabele villa in Denia, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 80

Uw zoekresultaat bevat 49 villa's in Denia - Pagina 1.

De gevonden woningen in Denia zijn doorgaans direct online te boeken, maar als u meer tijd nodig heeft om te beslissen kunt u ook een optie nemen. Dit houdt in dat wij de accommodatie 3 dagen gratis voor u vast houden.

AGUILA RENT A VILLA
Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Spainje
Tel:
085 0703497
Int. Tel:
+31 85 0703497
Tel ES:
+34 966470830
www.aguilarent.nl
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net