Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
Sluiten

EURO PROPERTIES HOLLAND - Vakantiehuizen

>

Euro Properties Holland

In samenwerking met Aguila Rent a villa

Euro properties holland specialiseert zich in het verhuren van luxe villa's en vakantiewoningen met zwembad aan de Spaanse Costa Blanca ( Jávea, Denia, Moraira en omgeving ).

Euro properties holland verzorgt in samenwerking met Aguila rent a villa uw vakantie in een van onze accommodaties.

Aguila Rent-a-Villa verzorgt tijdens de vakantie je verblijf in en rond Javea, een prachtige locatie aan de Costa Blanca tussen Denia en Moraira. Veel huizenbezitters hebben het beheer van hun villa’s, huizen en appartementen aan ons toevertrouwd. Wij verhuren ze als vakantieverblijf, bieden alle service om je als onze gasten een heerlijke tijd te bezorgen.

Wij zoeken een passend vakantiehuis voor u.

Bel of mail ons voor meer informatie, Ons team staat altijd voor u klaar.

25 jaar succesvol verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn 24 x 7 bereikbaar via de telefoon. En we zijn 6 dagen per week geopend.

Wij hebben een unieke selectie van prachtige luxe villa's met privé-zwembad maar ook vakantie villa’s en appartementen aan zee. De huizen zijn veelal gelegen in rustige woonwijken met het strand, de zee, winkels en uitgaansmogelijkheden binnen handbereik.

Als een van de professionele medewerkers van ons callcenter je adviseert, merk je meteen hoe persoonlijk we te werk gaan. Je legt uit met hoeveel personen je vakantie wilt vieren. In een gezellige badplaats of een rustige buitenwijk? Veel zon en zee aan het strand of wil je ook de streek bezoeken? Onze medewerkers kennen alle accommodaties en mooie plekjes en ze laten je graag een aantal heerlijke oorden zien. Een prachtige luxe villa met zwembad privé. Of een appartement aan zee, met winkels en uitgaansmogelijkheden om de hoek. Kies maar. En kijk je op www.aguilarent.nl dan weet je dat Euro properties holland in Javea die onvergetelijke vakantie voor je klaar heeft liggen!

Aguila is uw locale gastheer en verzorgt ter plekke alle service die u nodig heeft. Aguila richt zich op een niet te groot gebied rond Javea. Het team is er thuis. Alle medewerkers zijn vertrouwd met de huizen en appartementen, de omgeving en de mensen. De poolmannen die de zwembaden reinigen werken al jaren bij ons. Net als de tuinmannen en de dames die schoonmaken, de monteur om de wasmachine na te kijken en de medewerker achter de balie, die kaartjes voor een attractie voor je reserveert. Je wilt een oppas voor de kinderen? Wij zorgen er voor. Partyservice of een kok aan huis? Geen punt. We kennen de leveranciers, de adressen en de vakmensen.

Zo werken we graag: persoonlijk en direct. Al dertig jaar en met succes. Dat complete en brede beheer maakt ons tot een veelzijdig bedrijf. We onderhouden huizen, tuinen en zwembaden. We verzorgen het interieur, verschonen de bedden en houden de keukenspullen op orde. We regelen alles wat je wenst. Aguila draagt zorg voor jou, je gezelschap en voor de woning. 

Euro properties holland verzekerde zich met eigen ICT-specialisten en -producten altijd van complete en gebruiksvriendelijke websites. De kennis en oplossingen delen we met een aantal nevenbedrijven. Samen met die partners doen we ervaring op en kunnen we ons werkterrein verbreden. Die veelzijdige kennis en het jarenlange contact met gemeenten, aannemers en architecten maakt ons ook tot een succesvol projectontwikkelaar. We bouwen op eigen initiatief en geheel in eigen beheer of naar de bouwtekening en op het bouwkavel van je keuze. 

Euro properties holland in samenwerking met Aguila Rent a villa is klein genoeg om je vakantie persoonlijk, direct en betrouwbaar te organiseren.  Met de extra activiteiten zijn we als organisatie groot genoeg om krachtig te opereren. We voldoen aan alle Europese voorwaarden voor de toeristenbranche en mogen samenwerken met Booking.com, Airbnb, Homeaway, Tripadvisor, TUI, Holidaylettings, Casamundo, en andere belangrijke portalen van Europa.

Wij spreken:

We speak Spanish
Esp
we speak English
Eng
We speak german
Deu
We speak French
Fra
We speak Dutch
Nld
AguilaRent.com

Aguila Rent a Villa s.l.
Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Alicante, Spanje
T: +34 966470830

E-mail:
info@aguilarent.comEuro properties holland inc.

Aguilarent.nl
Willem Alexanderweg 77b
3945 CH Cothen
The Netherlands
T: +31 85 0703497

KvK-nummer 32072042
Bank: NL24 RABO 0331 1187 26

E-mail:
info@aguilarent.comAGUILA RENT A VILLA
Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Spainje
Tel:
085 0703497
Int. Tel:
+31 85 0703497
Tel ES:
+34 966470830
www.aguilarent.nl
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net